‘s-Gravenhage – Zeezwaluwstraat 117

Aan de rand van de Scheveningse duinen ligt het in 2013 gebouwde wooncomplex Zeemeeuw II, met op de 1e etage dit heerlijk ruime en lichte 3 kamer hoekappartement met zonnig gelegen terras, vanwaar vrij uitzicht over de duinen, parkeerplaats in de garage en kelderbox. De vernieuwde woonomgeving van Duindorp is erg rustig en het zuiderstrand ligt op 2 minuten lopen. Verdere voorzieningen als winkels, de haven, restaurants en sportmogelijkheden liggen in de directe omgeving en de verbindingen met het OV en de uitvalswegen zijn uitstekend.

Indeling:
Hoofdentree, lift of trap naar de 1e etage, gang, entree appartement. Hal met ruime berging, kastruimte met plaats voor wasmachine, droger, ventilatie- en verwarmingsinstallatie, toilet met fontein, badkamer is voorzien van ligbad, douche en wastafelmeubel. Woonkamer met toegang tot het zonnig gelegen terras met vrij uitzicht over de duinen. Luxe open keuken voorzien van inbouwapparatuur. Twee lichte slaapkamers. In de onderbouw bevind zich de fietsenberging en parkeerplaats.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte ca. 93m2
- Ruim en zonnig gelegen terras
- Eigen plaats in de parkeerkelder
- Energielabel A
- Volledig geïsoleerd
- Houten kozijnen HR++ glas
- Verwarming middels warmtepomp, vloerverwarming en -koeling
- Bijdrage V.v.E. appartement € 142,33 en parkeerplaats € 36,96 per maand
- Eeuwigdurende en afgekochte erfpacht
- Oplevering in overleg

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.