‘s-Gravenhage – Weimarstraat 336

Zeer ruim en sfeervol dubbel bovenhuis van 150 m2 met 4 slaapkamers, een terras en een balkon en verschillende originele details vanuit de bouw.
De woning heeft vrij uitzicht aan de voorzijde richting de Marconistraat, gelegen in het geliefde Valkenboskwartier in de gezellige winkelstraat. Gunstig gelegen nabij het openbaar vervoer, diverse scholen en winkels.

De indeling is als volgt;
Hal met meterkast en trap naar de woning, overloop met een diepe vaste kast, net toilet met fontein, voorzijkamer ca. 3.07 x 2.08. De ruime en sfeervolle woon-/eetkamer is ca. 13.43 x 3.53 en is voorzien van de originele stijlvolle plafonds en schouwen.
De moderne keuken heeft een houten topblad en is voorzien van diverse inbouwapparatuur, te weten een 5-pits gaskookplaat, een afzuigkap, een oven, een dubbele wastafel, een koel-/vriescombinatie en een boiler.

Trap naar de bovenverdieping:
De overloop met daklicht heeft een net toilet en een diepe vaste kast. Aan de voorzijde bevinden zich 2 kamers: een ruime slaapkamer van ca. 6.24 x 3.55 met een originele schouw en openslaande deuren naar het voorbalkon, en een voorzijkamer van ca. 3.19 x 1.98. Aan de achterzijde is er een ruime slaapkamer van ca. 4.96 x 3.55 met een deur naar het zonnige terras. De badkamer is modern uitgevoerd en voorzien van een whirlpool ligbad, een douchecabine, een dubbele wastafel, aansluiting van de wasmachine/droger en opstelplaats van de geiser.
Het terras is ca. 2.91 x 2.22 en gelegen op het Zuidoosten.

Overige informatie;

- Woonoppervlakte ca. 150 m2
- Verwarming door middel van gaskachels
- Laminaat
- Geheel voorzien van houten kozijnen met grotendeels dubbel glas
- VVE is actief, € 28,57 per maand
- Platte dak vernieuwd in 2000
- Gelegen op eigen grond

Verkoopcondities;
- Overeenkomst wordt vastgelegd in NVM koopovereenkomst 2018,
- Ouderdomsclausule, materialen clausule en NEN 2580 meetinstructie clausule worden opgenomen
- Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend, de informatie en maatvoering zijn indicatief,
- Notariskeuze aan koper binnen Haaglanden