‘s-Gravenhage – Sportlaan 193

In de rustige Vogelwijk gelegen, riante en sfeervolle 4-laags tussenwoning met 8 kamers, voor- en achtertuin en balkon. De woning verkeert in een goede staat van onderhoud en heeft een stijlvol en hoogwaardig afwerkniveau. In de wijk liggen een aantal basisscholen en sportvelden. De Internationale en Europeesche School zijn goed bereikbaar. De gezellige winkelstraten, de Fahrenheitstraat en de Frederik Hendriklaan, liggen om de hoek. De duinen, het Westduinpark, het strand en de zee liggen op loopafstand.

Indeling:
Voortuin, entree, hal met garderobe, kastruimte, toilet. Knusse woonkamer aan de voorzijde met (gas) open haard. Woonkeuken aan de achterzijde o.a. voorzien van betonnen blad en hoogwaardige apparatuur als steamer, Quooker, warmhoudlade en wijnklimaatkasten.
Sfeervolle achtertuin met middag- en avondzon. Trap naar de 1e etage, overloop. Ouderslaapkamer aan de achterzijde met toegang het balkon en de badkamer voorzien van inloopdouche, toilet en wastafel. Aan de voorzijde bevindt zich de riante inloopkast met verborgen schoenenkast. Trap naar de 2e etage, overloop. Slaapkamer aan de voorzijde met bedstee en vaste kast. Slaapkamer aan de achterzijde met vaste kast. Studeer- of slaapkamer aan de voorzijde. Badkamer voorzien van toilet, inloopdouche, wastafel en bad. Trap naar de 3e etage, overloop, wasruimte en bergkasten. Slaapkamer voorzien van dakkapel en dakramen.

Bijzonderheden:
- Ruime eengezinswoning van ca. 195m2
- Woonkamer voorzien van fraaie parketvloer
- Achterzijde uitgebouwd
- Tuinen 2 jaar geleden aangelegd
- 5 slaapkamers
- Veel handgemaakte vaste kasten
- 2 badkamers voorzien van vloerverwarming
- Dak ca. 5 jaar geleden vernieuwd
- Rondom houten kozijnen met dubbel glas
- Eeuwigdurende erfpacht, canon € 862,50 per jaar
- Oplevering nader te bepalen

Vraagprijs € 800.000,- k.k.

Verkoopcondities;
- Overeenkomst wordt vastgelegd in NVM koopovereenkomst 2018,
- Ouderdomsclausule, materialen clausule en NEN 2580 meetinstructie clausule worden opgenomen
- Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend, de informatie en maatvoering zijn indicatief,
- Notariskeuze aan koper binnen Haaglanden