‘s-Gravenhage – Loevesteinlaan 893C

Ruime en goed onderhouden maisonnette gelegen op de 3e en 4e etage, voorzien van 3 slaapkamers, 2 balkons en een berging. Het flatgebouw is centraal gelegen aan de rand van Morgenstond, winkelcentrum ‘ de Leyweg’ en ‘In De Boogaard’, openbaar vervoer en diverse uitvalswegen zijn eenvoudig bereikbaar.

Indeling:
Hoofdentree, lift of trappenhuis naar 3e etage, galerij naar appartement, entree. Hal met kastruimte. Ruime en lichte woon-/eetkamer voorzien van balkon met vrij uitzicht. Moderne keuken aan de voorzijde o.a. voorzien van oven, 4-pits gaskookplaat en vaatwasser, toilet met fontein. Spiltrap naar de slaapverdieping, ruime overloop met vaste kast, de badkamer is voorzien van douche, toilet, wastafel en aansluiting wasmachine. Ruime slaapkamer aan de voorzijde met vaste kast en balkon en 2 slaapkamers waarvan 1 met vaste kast.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte ca. 88m2
- Bijdrage V.v.E. € 180,- per maand, ruim reservefonds aanwezig
- Erfpachtcanon € 38,20 per jaar t/m 2028, heruitgifte is aangevraagd
- Berging in de onderbouw
- Mogelijkheid tot huren van parkeerplaats op eigen terrein, € 100 per jaar
- Verwarming en warm water d.m.v. CV-combiketel (Remeha 2011)
- Oplevering in overleg

Interesse in deze woning? Overweeg dan om uw eigen NVM-aankoopmakelaar in te schakelen. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.