‘s-Gravenhage – Laurierstraat 119

Deze zeer ruime, indrukwekkende, luxueuze benedenwoning van ca. 100 m2 heeft 3 slaapkamers, een zonnige achtertuin en is compleet gerenoveerd met hoogwaardige materialen. De woning biedt alle luxe en comfort en is gelegen in de wijk Heesterbuurt.
Gelegen op een centrale locatie, winkels en het openbaar vervoer zijn op loopafstand. Het strand, de zee en de duinen, sportfaciliteiten en scholen zijn in de nabijheid.

Dit luxe kant-en-klaar-huis is o.a. voorzien van een luxe nieuwe open keuken, luxe nieuwe badkamer en toilet, strak stuc- en schilderwerk, nieuw leidingwerk, kozijnen met dubbel glas, vloerverwarming en extra geïsoleerd.
De woning is al voorbereid op de toekomst en kan verwarmd worden d.m.v. een warmtepomp.

De indeling is als volgt;
Entree van de woning, royale hal met een diepe vaste kast met aansluiting wasmachine en droger en meterkast, modern toilet met fontein. De ruime en sfeervolle woon-/eetkamer is ca. 7.31 x 4.00 en heeft een lichtkoepel en openslaande deuren naar de achtertuin. De zeer fraaie en luxe open keuken is ca. 3.32 x 2.92 en voorzien van een L-vormig blok met diverse inbouwapparatuur, te weten een inductiekookplaat, een oven, een afzuigkap, een vaatwasser en een koel-/vriescombinatie. In de keuken is er een kast met opstelplaats van de cv-ketel (Remeha 2019), unit mechanische ventilatie en vloerverwarming.
De luxe en sfeervolle badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche en een wastafel. De woning heeft 3 ruime slaapkamers. Aan de voorzijde is er een ruime slaapkamer van ca. 4.02 x 3.32 en een voorzijkamer van ca. 3.46 x 2.13/1.28. Aan de achterzijde is er een ruime slaapkamer van ca. 5.21 x 2.87/2.30. De zonnige achtertuin is ca. 7.12 x 6.17 en gelegen op het oosten met ochtend- en middagzon.

Overige informatie;
- Woonoppervlakte ca. 100 m2
- Energielabel A
- Actieve VVE, bijdrage € 35,- p/mnd
- Nieuwe cv-ketel Remeha 2019
- Geheel voorzien van nieuwe kunststof kozijnen met dubbel glas
- Fraaie PVC vloer door de gehele woning met vloerverwarming
- Ieder vertrek kan afzonderlijk verwarmd worden
- Plafonds, wanden en vloeren zijn geïsoleerd
- Aanbouw met bouwvergunning 2019
- Internetaansluiting in woonkamer en slaapkamers
- Eigen grond
- Oplevering per direct

Verkoopcondities;
- Overeenkomst wordt vastgelegd in NVM koopovereenkomst 2018,
- Ouderdomsclausule, materialen clausule en NEN 2580 meetinstructie clausule worden opgenomen,
- Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend, de informatie en maatvoering zijn indicatief,
- Notariskeuze aan koper binnen Haaglanden.