‘s-Gravenhage – Laan van Meerdervoort 378

In een statig stuk van de Laan, tussen de Valkenboslaan en Fahrenheitstraat gelegen, klassiek herenhuis met monumentale gevel. De 3-laags woning is voorzien van ca. 203m2 woonoppervlakte, 6 kamers, 3 balkons, kelder en een diepe, zonnig gelegen achtertuin met veranda. Mooie ligging met vrij uitzicht richting het Beukplein en op loopafstand van de winkels aan de populaire Fahrenheitstraat en lunchrooms op de Thomsonlaan. Op de fiets zijn de duinen, het strand en het centrum eenvoudig en binnen 10 minuten bereikbaar. De verbindingen met het OV in alle richtingen (centrum, strand, Kijkduin, Scheveningen) zijn uitstekend.

Indeling:
Entree woning, ruime hal voorzien van fraaie plavuizen vloer, gang met toilet en toegang tot de kelder. Riante woon-/eetkamer met een plafondhoogte van 3,35m! De half-open keuken aan de achterzijde is o.a. voorzien van wit keukenblok met granieten werkblad, oven, 4- pits gaskookplaat en vaatwasser. De prachtige diepe achtertuin ligt op het Zuid-Oosten en is achterin voorzien van veranda. Opgang naar de 1e etage, overloop met toilet. Riante slaapkamer aan de voorzijde met erker en openslaande deuren naar het balkon. Voorzijkamer vanuit slaapkamer en gang bereikbaar. Slaapkamer aan de achterzijde met vaste kasten en toegang tot ruim balkon. De badkamer is voorzien van douche en wastafel en is vanuit slaapkamer en gang bereikbaar. Opgang naar de 2e etage, overloop met authentiek fonteintje. Slaapkamer aan de voorzijde met vaste kast. Riante slaapkamer aan de achterzijde met vaste kast en toegang tot ruim balkon. 2e badkamer aan de voorzijde voorzien van toilet, bad met jetstream en douche, wastafel en aansluiting wasmachine.

Bijzonderheden:
- Klassiek herenhuis met diepe achtertuin
- Woonoppervlakte ca. 203m2
- Kelder ca. 10m2 met stahoogte
- Voorzijde voorzien van houten kozijnen met hoogwaardig isolatieglas, achterzijde aluminium kozijnen met dubbel glas
- 3 balkons
- CV-installatie (Vaillant 2014)
- Gelegen op eigen grond
- Beschermd stadsgezicht
- Oplevering in overleg

Verkoopcondities;
- Overeenkomst wordt vastgelegd in NVM koopovereenkomst 2018,
- Ouderdomsclausule, materialen clausule en NEN 2580 meetinstructie clausule worden opgenomen
- Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend, de informatie en maatvoering zijn indicatief,
- Notariskeuze aan koper binnen Haaglanden

Belangstelling in dit prachtige herenhuis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.