‘s-Gravenhage – Goudenregenstraat 115

Dit zeer ruime, indrukwekkende, luxueuze appartement met 3 slaapkamers is compleet gerenoveerd met hoogwaardige materialen. De woning biedt alle luxe en comfort en is gelegen op de eerste etage in de gewilde wijk Bomenbuurt.
Gelegen op een centrale locatie vlakbij de Thomsonlaan. De winkels aan de gezellige Fahrenheitstraat en het openbaar vervoer zijn op loopafstand. Het strand, de zee en de duinen, sportfaciliteiten en scholen zijn in de nabijheid.

Dit luxe kant-en-klaar-huis is o.a. voorzien van een luxe nieuwe open keuken met kookeiland, luxe nieuwe badkamer en toilet, strak stuc- en schilderwerk, nieuw leidingwerk (gas/water/elektra), kozijnen met dubbel glas en een fraaie visgraat parketvloer.

De indeling is als volgt;
Entree middels typisch Haags portiek naar de eerste verdieping. Entree van de woning, royale hal met 2 vaste kasten; een diepe vaste kast met aansluiting wasmachine en een kast met opstelplaats van de cv-ketel (Remeha, 2018), modern toilet met fontein. De ruime en sfeervolle woon-/eetkamer is ca. 13.80 x 3.65 en heeft een erker aan de voorzijde. De zeer fraaie en luxe open keuken is voorzien van een kookeiland met hardstenen topblad, een inductie kookplaat, een afzuigkap, een vaatwasser, een koel-/vriescombinatie, een oven en een magnetron.
De luxe en sfeervolle badkamer is voorzien van een ligbad, een douchehoek en een wastafel. De woning heeft 3 ruime slaapkamers. Aan de voorzijde een slaapkamer van ca. 3.95 x 3.91. Aan de achterzijde is er een slaapkamer van ca. 4.49 x 2.92 met openslaande deuren naar het balkon en een slaapkamer van ca. 4.41 x 2.61 met een deur naar het balkon. Het balkon is ca. 2.86 x 1.04 met ochtend- en middagzon.

Overige informatie;
- Woonoppervlakte ca. 115 m2
- Actieve VVE, bijdrage € 60,- p/mnd
- Nieuwe cv-ketel Remeha 2018 en radiatoren
- Geheel voorzien van houten kozijnen met dubbel glas
- Fraaie visgraat parketvloer door de gehele woning
- Erfpacht eeuwigdurend afgekocht
- Oplevering per direct

Verkoopcondities;
- Overeenkomst wordt vastgelegd in NVM koopovereenkomst 2017,
- Ouderdomsclausule, materialen clausule, niet-bewoningsclausule en NEN 2580 meetinstructie clausule worden opgenomen
- Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend, de informatie en maatvoering zijn indicatief,
- Notariskeuze aan koper binnen Haaglanden