‘s-Gravenhage – Bierkade 17D

Deze sfeervolle top-etage van ca. 50 m2 heeft een heerlijk zonnig dakterras van ca. 17 m2 met fantastisch uitzicht over de skyline van Den Haag! De woning ligt aan één van de mooiste en gezelligste grachten van de stad, op loopafstand van het historische centrum van Den Haag met restaurants, café's en winkels. De verbindingen met het openbaar vervoer zijn uitstekend. Achter de woning is er een gezamenlijke fietsenberging.

De indeling is als volgt;
Entree, gedeelde trap naar de tweede etage. Entree van de woning, binnentrap, overloop, lichte sfeervolle woon-/eetkamer van ca. 5.22 x 4.38. De moderne open keuken is ca. 2.45 x 2.16 en voorzien van diverse inbouwapparatuur, te weten een 5 pits gaskookplaat, een wasemkap, een combi-oven, een koel-/vriescombinatie en een kleine vaatwasser. In de keuken is er een vaste kast met meterkast.
De moderne badkamer is voorzien van een inloopdouche, een toilet en een wastafel met meubel. De ruime slaapkamer is ca. 4.38 x 4.27 heeft een vaste kastenwand en een diepe vaste kast met aansluiting van de wasmachine en opstelplaats van de cv-ketel (Remeha 2017).
Via de overloop is er een vaste trap naar het zonnige dakterras van ca. 4.51 x 3.76 (met vergunning en goedkeuring VvE).

Overige informatie;
- Woonoppervlakte ca. 50 m2
- Bouwjaar 1910
- Actieve VVE, bijdrage € 75,- p/mnd
- Cv-ketel Remeha 2017
- Geheel voorzien van dubbel glas
- Laminaat
- Eigen grond
- Beschermd stadsgezicht
- Gezamenlijke fietsenberging achter het gebouw
- Oplevering in overleg

Verkoopcondities;
- Overeenkomst wordt vastgelegd in NVM koopovereenkomst 2018,
- Ouderdomsclausule, materialen clausule en NEN 2580 meetinstructie clausule worden opgenomen
- Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend, de informatie en maatvoering zijn indicatief,
- Notariskeuze aan koper binnen Haaglanden