Rijswijk – J.H.A. Schaperlaan 8

Deze moderne maisonnette woning is gelegen in een rustige straat en heeft 3 slaapkamers, 2 balkons en een ruime fietsenberging.
De woning ligt gunstig ten opzichte van de winkels van de Dr. H. Colijnlaan en winkelcentrum "In de Bogaard", scholen, het openbaar vervoer en nabij de uitvalswegen A4, A12 en A13.

De indeling is als volgt;
Gesloten portiek met brievenbus- en bellentableau, trap naar de 1e etage; entree van het appartement met tochtdeur, hal, met modern toilet met fontein, de lichte woon-/eetkamer is ca. 5.87 x 4.25 en heeft een haard, een vaste kast met meterkast en een deur naar het ruime, zonnige balkon. Het balkon is ca. 4.25 x 1.29 en gelegen op het Zuidoosten.
De moderne keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, te weten een 5-pits gaskookplaat, een afzuigkap, een vaatwasser, een koel-/vriescombinatie en opstelplaats van de cv-ketel (Vaillant).

Trap naar etage: overloop, aan de voorzijde bevinden zich 2 kamers: een ruime slaapkamer van ca. 3.86 x 2.24 met een deur naar het balkon en een voorzijkamer van ca. 2.92 x 1.89 met een deur naar het balkon. Het balkon is gelegen op het Noordwesten.
Moderne badkamer voorzien van een ligbad met een apart douchegedeelte, een wastafel met meubel en aansluiting van de wasmachine. De ruime slaapkamer aan de achterzijde is ca. 4.26 x 4.10 en heeft een vaste kastenwand.

Ruime (fietsen)berging in de onderbouw.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte ca. 85 m2
- Eigen grond
- Geheel voorzien houten kozijnen met dubbel glas
- Laminaat
- Cv-ketel Vaillant ca. 2008
- Actieve Vereniging van Eigenaren, bijdrage € 150,- per maand, inclusief water.
- Oplevering in overleg

Verkoopcondities;
- Overeenkomst wordt vastgelegd in NVM koopovereenkomst 2017,
- Ouderdomsclausule, materialen clausule en NEN 2580 meetinstructie clausule worden opgenomen,
- Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend, de informatie en maatvoering zijn indicatief,
- Notariskeuze aan koper binnen Haaglanden.