Rijswijk – Geestbrugweg 118

Dit ruime en sfeervolle appartement is woonklaar en per direct beschikbaar. Het heeft 3 slaapkamers, een eigen fietsenberging en is gelegen op de tweede verdieping in de gewilde wijk Leeuwendaal, met aan de voorzijde fantastisch uitzicht op de Geestbrug en het water van de Trekvliet. De achterzijde, waar zich 2 balkons en 2 slaapkamers bevinden, is rustig gelegen.
In 2018 is dit appartement vrijwel geheel verbouwd, o.a. nieuw stucwerk, schilderwerk, elektra, leidingwerk, badkamer en toilet. De woning heeft verschillende originele details, zoals de glas-in-lood schuifseparatie, schouw en deuren.
Gelegen op een centrale locatie op de grens met Voorburg en de winkels van Oud Rijswijk en het openbaar vervoer op loopafstand. De woning is gunstig gelegen nabij de uitvalswegen A4, A12, A13 en A44.

De indeling is als volgt;
Entree middels gesloten portiek met brievenbus- en bellentableau, trap naar de 2e verdieping. Entree van de woning, ruime hal met modern toilet met fontein. De sfeervolle woon-/eetkamer ensuite is ca. 5.33 x 3.69 en 3.82 x 3.69 en is voorzien van de originele stijlvolle schuifseparatie met glas-in-lood, vaste kasten en schouw.
Achter de eetkamer ligt er een ruime slaapkamer van ca. 3.69 x 2.88 met een deur naar het balkon.
De nette keuken is voorzien van een 5-pitsgasfornuis, een afzuigkap en een aansluiting voor de vaatwasser en wasmachine. Vanuit de keuken is een deur naar het balkon. De ruime achterslaapkamer heeft een diepe vaste kast, een kast met opstelplaats van de cv-ketel en openslaande deuren naar het tweede balkon. De moderne doucheruimte is voorzien van een wastafel met meubel. De ruime slaapkamer aan de voorzijde is ca. 4.09 x 3.66.
De woning heeft 2 zonnige balkons gelegen op het zuidoosten.
Fietsenberging achter het gebouw.

Overige informatie;
- Woonoppervlakte ca. 100 m2
- Actieve VVE, bijdrage € 121,- per maand
- Verbouwd in 2018, nieuw stucwerk, schilderwerk, elektra, leidingwerk, koven, badkamer en toilet.
- Cv-ketel AWB 2015
- Volledig voorzien van dubbel glas
- Vrijwel geheel voorzien van een eikenhouten parketvloer
- Laminaat in de achterslaapkamer
- Fietsenberging ca. 2.40 x 2.04
- 2 balkons
- Eigen grond
- Oplevering per direct

Verkoopcondities;
- Overeenkomst wordt vastgelegd in NVM koopovereenkomst 2017,
- Ouderdomsclausule, materialen clausule, niet-bewoningsclausule en NEN 2580 meetinstructie clausule worden opgenomen
- Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend, de informatie en maatvoering zijn indicatief,
- Notariskeuze aan koper binnen Haaglanden