Monster – Rozemarijn 17

Op loopafstand van het strand gelegen eengezinswoning met 4 slaapkamers, patio, zonnige achtertuin en riant dakterras.
De kindvrindelijke Molenwijk ligt aan de rand van de duinen, het centrum van Monster met diverse supermarkten en scholen is eenvoudig bereikbaar en de verbindingen naar de snelwegen zijn goed.

Indeling:
Entree patio met ruime berging, entree woning, gang met meterkast, toilet met fontein. Woonkamer met toegang tot de zonnig (ZO) gelegen achtertuin. Keuken in L-opstelling aan de voorzijde voorzien van inbouwapparatuur en aansluiting wasmachine. Trap naar de eerste etage, overloop. Riante slaapkamer aan de voorzijde. Badkamer voorzien van ligbad, wandcloset en wastafel. Slaapkamer aan de achterzijde met kastenwand en toegang tot het ruime terras. Trap naar de tweede etage, overloop met opstelplaats CV-ketel. Slaapkamer aan de voorzijde met vaste kast. Badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet. Slaapkamer aan de achterzijde.

Bijzonderheden:
- Ruime eengezinswoning met 4 slaapkamers
- Patio en achtertuin met veel privacy
- Woonoppervlakte ca. 117m2
- Ruime berging
- Kunststof kozijnen met dubbel glas
- Tonzon vloerisolatie
- Eigen grond
- Oplevering in overleg

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Verkoopcondities;
- Overeenkomst wordt vastgelegd in NVM koopovereenkomst 2018
- Ouderdomsclausule, materialen clausule en NEN 2580 meetinstructie clausule worden opgenomen
- Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend, de informatie en maatvoering zijn indicatief