NVM gecertificeerd

MTV Makelaardij is NVM gecertificeerd. De Nederlandse Vereniging van Makelaars o.g. en vastgoeddeskundigen, is de grootste brancheorganisatie in Nederland op het gebied van onroerend goed. Het feit dat je een NVM-deskundige inschakelt, geeft aan dat je dit niet aan zomaar een makelaar /taxateur overlaat. Je kiest voor kwaliteit, betrouwbaarheid, deskundigheid en zekerheid.

Een NVM Makelaar word je namelijk niet zomaar
Iedere NVM -makelaar heeft een afgeronde makelaars opleiding. Jaarlijks dient hij te voldoen aan de vastgestelde educatie verplichting om zijn kennis up to date te houden Hij kent de lokale markt goed en is op de hoogte van alle aspecten van aan-en verkoop en juridische haken en ogen.
Hij weet precies welke marketing en communicatiemiddelen hij moet en kan inzetten voor de verkoop van je woning. Van het maken van advertentieteksten tot de inzet van sociale media.
Hij heeft bouwkundig inzicht, kan de waarde van je woning bepalen en houdt zicht aan de Erecode. Deze bevat gedragsregels waar iedereen zich aan dient te houden. (Bron: Nederlandse Vereniging van Makelaars Website)

Neem voor meer informatie contact met ons op.